vesti24.mk

Tag : бродска несреќа

ВЕСТИ

Десет години од бродската несреќа на Охридското Езеро

admin
Точно десет години се навршуваат утре од бродската несреќа што се случи на Охридското Езеро, кога при потонувањето на бродот „Илинден“ животот го загубија 15...