vesti24.mk

Tag : Бруна Маркезин

Uncategorized

Има 200 милиони евра и може да има сè што ќе посака, но тој е зависен само од една девојка

Ferad Aruc
Тој е еден од најталентираните фудбалери на денешницата и човек за чија заработка се зборува ширум светот, со оглед на тоа дека само за една...