vesti24.mk

Tag : Брус Јакоски

ЗАБАВА

НЛО експерт: “НАСА мора да ја каже вистината, со овој доказ ќе ја присилиме на суд”

Ferad Aruc
Претходното истражување кое го спровеле тим научници под водство на Брус Јакоски од универзитетот во Колорадо тврдело дека тераформирањето на Марс не е возможно, користејќи...