vesti24.mk

Tag : Бугарската патријаршија

ВЕСТИ

Грчки медиуми: „Расколничката македонска црква ќе ја признае Патријаршијата на Бугарија како мајка-црква“

admin
Под насловите „Автокефалност од бугарската патријаршија бара расколничката  македонска црква“ и „Расколничката македонска црква подготвена да ја признае Патријаршијата на Бугарија како мајка-црква“, специјализираните сајтови...