vesti24.mk

Tag : бугарска национална телевизија

ВЕСТИ

Дури и коалиционите партнери на Заев реагираат за емитувањето на бугарската национална телевизија во Македонија

admin
Лилјана Поповска, претседател на политичката партија ДОМ, која што е коалиционен партнер на СДСМ, остро реагира на својата официјална Фејсбук страница по повод воведување на...