vesti24.mk

Tag : Бугарскиот јазик

СВЕТ

(ВИДЕО) Бугарски научници: „Бугарскиот јазик се говори во цела Македонија“

admin
Ана Кочева од Институтот за Бугарски јазик при Бугарската академија на науките, смета дека научниците во светот, па дури и некои во Бугарија, биле малку...