vesti24.mk

Tag : будењето

ЗАБАВА

Како будењето порано може да го промени вашиот живот?

admin
Бенџамин Френклин има кажано: „Легнувањето рано и будењето рано го прави човек поздрав, побогат и помудар.“ А сепак, колкумина доброволно стануваат рано, особено кога имаат...