vesti24.mk

Tag : буџетска криза

ВЕСТИ

Дали е на повидок буџетска криза: Владата денеска се задолжи 2,5 пати повеќе од најавеното!

admin
Владата денеска се задолжи за сума од близу 24 милиони евра. Продолжува задолжувањето без мерка, кое секако, паѓа на грбот на македонските граѓани. Имено, на...