vesti24.mk

Tag : буџетски средства

МАКЕДОНИЈА

„Здружението Транспаренси интернешнл-Македонија“ открива скандал со злоупотреба на буџетски средства од страна на ДУИ

Ferad Aruc
На листата на донатори на политичката пртија ДУИ во 2016 година се јавуваат јавните претпријатија АД Македонска пошта, АД Аеродроми на Македонија и ЈП Македонски...