vesti24.mk

Tag : Буџет на Република Македонија

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Пратениците одлучија државата да им дава на партиите по 4,5 милиони евра годишно

Ferad Aruc
Измените во Законот за финансирање на политичките партии донесе повеќе пари за партиите кои ќе се црпат од буџетот на државата. По трите лидерски средби...