vesti24.mk

Tag : Буџинкан Македонија

ЗАБАВА

Бесплатна „Работилница за самоодбрана за жени“

admin
Клубот за класични јапонски боречки вештини „Буџинкан Македонија“ на 9-ти и 10-ти февруари организира бесплатна „Работилница за Самоодбрана за Жени“ на која можат да се...