vesti24.mk

Tag : БЦСДН

Uncategorized

Утре конференција „Улогата на граѓанските организации во унапредување на просторот за нивно дејствување“

admin
Балканската мрежа за развој на граѓанско општество утре во хотелот „Парк“ во Скопје организира регионалната конференција на тема „Улогата на граѓанските организации во унапредување на...