vesti24.mk

Tag : вагон

ЗАБАВА

Купија железнички вагон од Втората светска војна и го трансформираа во волшебна куќичка (ВИДЕО)

admin
Малите куќички се многу попопуларни во САД од две причини: заштеда на пари и целосна сопственост. Дан и Анабела се уметници, актери и изведувачи, кои...