vesti24.mk

Tag : вадење од уши

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ЌЕ НЕ ВАДЕЛЕ ЗА УШИ ОД ДОМА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ: ОЈО замижува пред говорот на омраза на Твитер упатен кон Македонците кои се против промена на името

Ferad Aruc
Говор на омраза очигледно Основното Јавно Обвинителство го гони само кога станува збор за етнички Македонци кои ја сакаат Македонија, но кога станува збор за...