vesti24.mk

Tag : Ванчо Ордановски

ВЕСТИ

Братот на Сашо Ордановски бара оставка од Павле Богоевски

admin
Братот на Сашо Ордановски, Ванчо, бара оставка од пратеникот на СДСМ, Павле Богоевски. Ванчо Ордановски, исто како и Богоевски, беше дел од Шарената револуција. „Да...