vesti24.mk

Tag : Вардариште

МАКЕДОНИЈА

Со дрон снимен „пеколот“ во Скопје (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Државен инспекторат за животна средина  при вчерашната инспекција во Вардариште со дрон го сними еден од поголемите загадувачи на Скопје. Граѓаните на главниот град со...