vesti24.mk

Tag : вардарска македонија

МАКЕДОНИЈА

Каменос прифаќа Вардарска Македонија

Ferad Aruc
Претседателот на Независни Грци, Панос Каменос како прифатливо решение за спорот за името го предложи Вардарска, кое го изговори исто како што се изговара на македонско...