vesti24.mk

Tag : Василевски

МАКЕДОНИЈА

Мукоски, Василески и Чавков одат во домашен притвор

Ferad Aruc
Врховниот суд на Република Македонија донесе одлука по предметот Вкж1.бр.6/2018, во врска со настаните во Собранието на Република Македонија на 27 април 2017 година. За...