vesti24.mk

Tag : Василикис

ВЕСТИ СВЕТ

Родители бегале со 6 месечното бебе, но огнената стихија го уби, додека друго семејство ги препозна своите ќерки на видео снимка, цела земја е во потрага по близначките

Ferad Aruc
Според последните официјални информации од Грција во пожарите настрадале 80 лица, а помеѓу нив животот го изгуби и 6 месечно бебе. Поради незапаметените пожари околу...