vesti24.mk

Tag : василица

ВЕСТИ

Ни доаѓаат Стара нова година и Василица- еве што треба да не заборавите да направите

admin
Православните христијани кои се водат според Јулијански календар на 13 јануари ќе ја пречекаат Православната или Старата нова година. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат...
ЗАБАВА

Денеска се празнува Стара нова година, утре Василица- еве што треба да не заборавите да направите

admin
Православните христијани кои се водат според Јулијански календар денес ќе ја пречекаат Православната или Старата нова година. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како домашна...
ЗАБАВА

Во понеделник е Василица, ова се обичаите за празникот

admin
Православните христијани кои се водат според Јулијански календар утре ќе ја пречекаат Православната или Старата нова година. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како...
ЗАБАВА

Утре е Стара нова година, ова никако не смеете да го заборавите!

admin
Православните христијани кои се водат според Јулијански календар утре ќе ја пречекаат Православната или Старата нова година. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како домашна...
ЗАБАВА

Во недела е Стара нова година, ова никако не смеете да го заборавите!

admin
Православните христијани кои се водат според Јулијански календар во недела ќе ја пречекаат Православната или Старата нова година. Голем број македонски семејства Василица ја празнуваат како...