vesti24.mk

Tag : Васка Бајрамовска

ВЕСТИ

Бајрамовска контра Филипче: Ниту едно дете не смее да остане надвор од образовниот систем!

admin
Ниту едно дете не смее да остане надвор од образовниот систем, вака Васка Бајрамовска Мустафа, заменик народен правобранител, ја коментира владината одлука дека децата мора...