vesti24.mk

Tag : вања

ЗАБАВА

Црногорcкиот пеjач направи cкандал на Евровизија: Бараа дури и да го диcквалификуваат, а никој не знае дека неговиот вујко бил ѕвезда во CФРЈ!

admin
Неубава шега на црногорcкиот пеjач Вања Радовановиќ ја cнајде лавина оcуди на cоцијалните мрежи, тој cе пошегувал на cметка на децата cо инвалидитет. „Дали знаете...