vesti24.mk

Tag : Велика Стојкова Серафимовска

ВЕСТИ

Стојкова Серафимовска: Скупи, заштитен како културно наследство, наликува на џунгла во која обраснаа ветувањата на СДСМ

admin
Археолошкиот локалитет Скупи, заштитен како културно наследство од особено значење, наликува на џунгла во која обраснаа ветувањата на СДСМ преку Алаѓозовски, обвинува Велика Стојкова Серафимовска....