vesti24.mk

Tag : Велосипедистка

ЗАБАВА

Се занимавала со велосипедизам, но со својата надворешна убавина заработува многу повеќе

Ferad Aruc
Оваа дама пред да започне провокативно да позира пред фотоапаратите, се занимавала со спорт и тоа со велосипедизам, а поради својата надворешна убавина одлучила да...