vesti24.mk

Tag : ветеринарен факултет

ВЕСТИ

Ветеринарниот факултет со потврда за антракс, нема заболени меѓу нивните вработени

admin
Факултетот за ветеринарна медицина од Скопје потврди за позитивен резултат на антракс и информира дека се преземаат сите потребни мерки за превенција и се постапува...