vesti24.mk

Tag : ветувања

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Кога мажот ќе ја пронајде љубовта на својот живот, тој ќе ѝ ги вети овие работи…

admin
Ако некогаш се женам, ова се ветувањата кои би сакал да ѝ ги исполнам на љубовта на мојот живот: Ветувам дека секогаш ќе се трудам...