vesti24.mk

Tag : вечен календар

ЗАБАВА ХОРОСКОП

Вечен календар: Каква судбина има секој хороскопски знак

admin
Јануари Луѓето кои се родени во овој месец се зборлести, духовити, чесни, искрени и големи лутковци. Често знаат да бидат маѓепсани од љубовта, па да...