vesti24.mk

Tag : вивакс македонија

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Со воведување на R32 фреонот се обезбедува до 9% поголема заштита на животната средина

admin
Еден од најзначајните фактори за напредокот на нашето општество е неговата заштита. Без обезбедување на иднината сѐ друго е излишно. Затоа на минатиот Vivax Cool...