vesti24.mk

Tag : вива стрингс

ВЕСТИ КУЛТУРА

Концерт на гудачкиот квартет „Вива Стрингс” во Кичево

admin
На платото пред Центарот за култура „Кочо Рацин“ во Кичево вечерва концерт одржа гудачкиот квартет „Вива Стрингс“ од Скопје. – Програмата на овој концерт беше...