vesti24.mk

Tag : визички лица

МАКЕДОНИЈА

Сања Лукаревска: Сите физички лица не се обврзници за ДДВ (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Новата Влада нема направено никаква законска измена во поглед на ДДВ, а во постапувањето на УЈП не постои промена по ова прашање. Сите физички лица...