vesti24.mk

Tag : Виз ер маратон

Uncategorized

Резултатите од трката на 5 километри на Скопскиот маратон.

admin
Заврши трката на Скопскиот Виз ер маратон на 5 километри, најдобрите во машка конкуренција се Богдан Цветковски, Илија Миленковиќ и Горан Мојановски. Виз ер маратон...