vesti24.mk

Tag : викање

ЗАБАВА

Приказна која ќе ве воодушеви: Зошто луѓето викаат кога се лути?

admin
Еден ден, учителот ги прашал своите ученици: „Зошто луѓето викаат кога се лути?“ Учениците размислувале некое време, а потоа рекле: „Викаме затоа што губиме трпение.“...