vesti24.mk

Tag : Викторија Вајлд

Uncategorized

Викторија е секси “кукла на дување”, која има потрошено 34.000 евра за пластични операции

Ferad Aruc
30 годишниот модел од Кан, Франција има потрошено околу 34.000 ерва за да се трансформира во кукла на дување. Викторија Вајлд ги “средила” усните и...