vesti24.mk

Tag : вила мимоза

ЉУБОВ И СЕКС

(18+) Ова е најозлогласената област во Бразил каде проституцијата е легална, а поседувањето на бордел е нелегално

Ferad Aruc
Доколку шетате околу вилата Мимоза во Рио, ќе се соочите со парада на криминалци, дрога, штетници, бамбуси, кучиња, мажи, жени и бебиња кои трчаат наоколу...