vesti24.mk

Tag : Вилкмбамба

ЗАБАВА

Жените раѓаат во 60-тите години, живеат подолго од сто години – еве со што се хранат двата најдолговечни народи во светот

admin
Племињата Вилкмбамба и Хунза се посебни по многу нешта, но овие племиња привлекуваат големо внимание бидејќи животниот век на нивните членови е 100 години. Тие...