vesti24.mk

Tag : винаска култура

ЗАБАВА

Grand Vin – Дегустација на премиум македонски вина

admin
Мотото „Помалку е повеќе“ во винскиот свет се однесува на вината од премиум сегментот како и ретките вина кои генерално се произведуваат во мали колични...