vesti24.mk

Tag : винска индустрија

ВЕСТИ

Винската индустрија пред колапс, бара поддршка од државата

admin
Доколку не се размислува рационално и не се дејствува брзо и одлучно, постои реална опасност од целосен колапс на македонската винска индустрија која обезбедува годишен...