vesti24.mk

Tag : винско будење

ЗАБАВА

Винско будење – Summer Wine 2021

admin
Во склоп на планираните активности на Македонската Асоцијација на Сомелиери – МАСОМ, на 04 Јули 2021 (недела) ќе се оддржи винско матине на кое ќе...