vesti24.mk

Tag : вип

МАКЕДОНИЈА

БЕЗ ПЕНАЛИ: Поради укинати канали, можете да ги раскинете договорите со Телеком и ВИП

Ferad Aruc
Корисниците на услугите за кабелска телевизија на ВИП и Телеком, можат да ги раскинат договорите без да плаќаат пенали, откако операторите укинаа дел од програмите,...