vesti24.mk

Tag : виртуелната валута

Uncategorized

Виртуелната валута „Bitcoin“ го обнови рекордот

admin
Денешната вредност на еден „Bitcoin“ се зголеми за 8,5 насто и од нова година наваму постигна вкупен раст од 147 насто. Вредноста на виртуеланата валута...