vesti24.mk

Tag : Виртуелна реалност

ТЕХНОЛОГИЈА

Дали би ја играле оваа игра? Онлајн свет во кој што луѓето можат да имаат виртуелен секс со своите омилени порно ѕвезди

Ferad Aruc
Играчите ќе носат VR очила и далечински управувачи кои што на екранот ќе изгледаат како раце и со тоа ќе можат да вршат разни „функции“...