vesti24.mk

Tag : виса

Uncategorized

Ова се највредните светски брендови за 2017

admin
Ова се највредните светски брендови за 2017 година Google, Apple, Microsoft, Facebook и Amazonги заземаат првите пет позиции во поредокот „Највредни светски брендови за 2017...