vesti24.mk

Tag : Високи казни

БАЛКАН

Ако возите низ Србија внимавајте, воведени се високи казни

Ferad Aruc
Србија воведе драстични казни за возачите и нови правила по кои секое непридржување до прописите може навистина многу скапо да ве чини. Според српската полиција...