vesti24.mk

Tag : виталиа

ЗАБАВА

Потрошувачите избраа: Виталиа – најпознат бренд за здрава храна за 2021

admin
Во истражувањето спроведено од компанијата за истражување, анализи и консалтинг – InsiderID, “Најпознатите брендови според потрошувачите во Македонија”, Виталиа ја задржува позицијата и во 2021...