vesti24.mk

Tag : Виталиј Сергеев

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

По директорот, се огласи и сопственикот на „Нефа мебел“

admin
Управителот на Hollodex doo Белград, сопственикот на „Нефа мебел“ дооел Скопје, Виталиј Сергеев во отвореното писмо до јавноста ги информира купувачите и сите заинтересирани лица...