vesti24.mk

Tag : вкусната витаминска бомба

Uncategorized

Направете ја вкусната витаминска бомба на рускиот кардиохирург Амосов

Ferad Aruc
Рускиот академик и кардиохирург Николај Амосов кој живееше 89 години е познат и по неговата витаминско-минерална бомба, мешавина која тој им ја препорачувал на постоперативните...