vesti24.mk

Tag : владејачката Партија за правда и развој (АКП)

Uncategorized

Не се правилни санкциите кои се преземени против Катар

admin
Се наоѓаме во период кога се налага многу поголема потреба за солидарност и соработка од минатото. Претседателот на државата и владејачката Партија за правда и...