vesti24.mk

Tag : Владимир Марјановиќ

СВЕТ

Свекорот на убиената Јелена „удри” по Гранд – протекоа неговите пораки

admin
Во телефонот на свекорот на убиената Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, кај Владимир Марјановиќ, најдени се пораки во кои тој се жали дека Гранд продукцијата не им...