vesti24.mk

Tag : владимир неловски

ВЕСТИ

Нелоски: Шилегов нема слух за економските мерки од ВМРО-ДПМНЕ кои треба да ги спроведе Град Скопје

admin
Мерките кои ги предложи ВМРО-ДПМНЕ, а кои требаше да ги преземе Град Скопје изгледа како да не сте ги ни слушнале. А ако е така,...