vesti24.mk

Tag : Владо Јовановски

МАКЕДОНИЈА

Владо Јовановски излегува од затворот во Шуто Оризари

Ferad Aruc
Aктерот Владо Јовановски, кој повеќе од два месеца беше во притвор поради настаните во Собранието од 27 април минатата година, излегува од затворот во Шуто...